Uw online groothandel aan de scherpste prijs!
Li-O Products bedrukt kledij - servetten - placemats - bestekzakken - broodzakken enz ...

Herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van veertien (14) kalenderdagen vanaf de leveringsdatum van het product of producten om zonder redenen het product of de producten terug te sturen.

De klant dient schriftelijk melding te maken van de herroeping en dit door het “retourformulier” in te vullen, waarin hij verklaart de overeenkomst te herroepen.

De klant mag het product of de producten pas retour zenden wanneer hij/zij schriftelijk melding heeft gemaakt van het recht van herroeping.

 

De klant dient met de volgende punten rekening te houden:

  • De kosten voor de retour zijn altijd ten laste van de klant.
  • Het product of de producten dienen opgestuurd en/of teruggebracht te worden naar: Li-O Products Prinsenkouter 7 -9070 Heusden.
  • De retourzendingen zijn steeds op risico van de klant. Zoekgeraakte of beschadigde goederen van retour gezonden producten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de ondernemer.
  • Het product en/of de producten moeten volledig zijn inclusief toebehoren, gebruiksaanwijzingen, e.d.
  • Het product dient in zijn onbeschreven, oorspronkelijke verpakkingen teruggezonden te worden.
  • Het product of producten mag (mogen) nog niet gebruikt zijn.
  • Vuile producten worden niet aanvaard.
  • Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten worden nooit teruggenomen.

 

Als de retourzending niet voldoet aan deze voorwaarden dan komen deze niet in aanmerking om terugbetaald te worden. De ondernemer behoudt het recht om retour gestuurde producten te weigeren voor terugbetaling. Blijkt bij binnenkomst van de retour dat de doos door de klant opengemaakt is en de binnenverpakking is nog ongeopend, dan zal het product terugbetaald worden. Wanneer de binnenverpakking blijkt geopend te zijn en de klant heeft het product daadwerkelijk getest, dan is de doos ‘gebruikt’ en behouden de ondernemer het recht de retour te weigeren voor terugbetaling. Omdat onze producten in aanraking komen met levensmiddelen, kan de ondernemer de hygiëne van geopende verpakkingen niet waarborgen. De klant zal het product daarom moeten behouden. Ook OP=OP artikelen worden niet als retour geaccepteerd.

 

Let op: Indien u zelf een vergissing heeft gemaakt bij de bestelling, dan zullen de retourkosten (verzendkosten) aan u doorgerekend worden.

2024 Li-O Products vof. Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. BTW. Webshop by KMOSites